Over de praktijk

LifeStyle Adviseur – Stap voor Stap is een unieke diëtistenpraktijk voor mensen die niet willen diëten, maar op een natuurlijke wijze hun gezondheid willen verbeteren. Voor mensen die graag op zoeken willen gaan naar de kern van het probleem. Want zeg nou eerlijk, hoe kunnen we onze gezondheid verbeteren als we het daadwerkelijke probleem niet hebben opgelost? Dat is hetzelfde als onkruid wieden zonder de wortels mee te nemen. Uiteindelijk zal het onkruid weer terug groeien, net als de klachten in ons lichaam.


Als professioneel diëtist en gedragscoach wil ik je graag helpen bij het verbeteren van je leefstijl en achterhalen wat jouw klacht(en) of symptomen te vertellen hebben. 

Daarbij begeleid en coach ik je om veranderingen toe te passen, in een tempo dat voor jou haalbaar is. In onze samenleving wordt namelijk voor alles een snelle oplossing gezocht, maar je leefstijl veranderen gaat niet over één nacht ijs.

Ik zal je in eenvoudige stappen, de juiste coaching en adviezen geven die je nodig hebt om je doelen daadwerkelijk te behalen. Mijn adviezen zullen volledig op maat gemaakt zijn, waardoor je het in de praktijk kunt volhouden en het niet lijkt alsof je een dieet volgt.

Ik ben ervan overtuigd dat natuurlijke, gevarieerde voeding, afgestemd op de persoonlijke wensen- en behoeften, in combinatie met een positieve mindset, een belangrijke sleutel vormt bij het voorkomen en oplossen van veel gezondheidsproblemen.

Misschien had jij je er al bij neergelegd dat de klachten blijvend zijn en heb je ze gewoonweg geaccepteerd. In dat geval wil ik je laten zien dat dit echt niet zo hoeft te zijn. Je moet de helende kracht van het lichaam en gezonde voeding niet onderschatten. .

Laten we samen een weg creëren naar een gelukkiger en gezonder leven


''Stap voor stap’’